INCREDIBIL: Ministrul Sănătăţii s-a plimbat liber prin Parlament şi nu a intrat în carantină după ce o femeie din MS a fost infectată cu Covid-19

Ministrul sănătăţii, Victor Costache, s-a plimbat sâmbătă liber rin Parlament şi a intrat în utlimele două zile în contact cu sute de oameni, după ce o femeie din ministerul pe care îl conduce a fost diagnosticată încă de vineri ca fiind infectată cu Covid-19, scrie ecopolitic.ro

  • Victor Costache a venit însă netulburat la audierile din Parlament, înainte de a fi declanşat o anchetă epidemiogică în acest sens.

Interpelat telefonic pe marginea acestui subiect, şeful cancelariei premierului, Ionel Dancă, a declarat netulburat că „va începe o anchetă epidemiologică” asupra ministrului Costache, „dacă se va dovedi” că a intrat în contact direct cu angajata din ministerul său.

Ionel Dancă
Foto: gov.ro

„Persoanele care au avut contact direct trebuie să urmeze procedurile de autoizolare la domicliu, iar acest lucru va fi comunicat inclusiv ministrului sănătăţii, dacă a avut contacte, şi înţeleg că a avut şi va urma pricedurle cu stricteţe”, a declarat Dancă la Antena 3.

Întrebat dacă ministrul ştie despre femeia în cauză, Dancă a spus: „Nu ştiu dacă ştia. Rezultatele anchetei epidemiologice se comunică şi ministrului sau oricărei alte persoane”.

Victor Costache a fost prezent şi vineri, alături de premierul interimar, Ludovic Orban, la o şedinţă de partid şi ulterior la o conferinţă de presă, unde a intrat în contact cu zeci de liberali li jurnalişti.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati