Individul care a împuşcat un bărbat într-o parcare din Chiajna, de negăsit

0
97
sursa foto: Facebook - Poliția Capitalei

Conflictul a avut loc în jurul orei 22, într-o parcare din Chiajna. Mai multi tineri s-au luat la ceartă în plină stradă. Disputa a degenerat rapid şi s-au folosit arme, potrivit observatornews.ro.

Martor: Am văzut afară că s-au strâns mai multe persoane. S-au auzit focuri de armă, ţipete. Au fost mai multe împuşcături. 2, 3 focuri de armă.

Un bărbat de 32 de ani a fost lovit într-un picior. A mers câteva sute de metri, apoi s-a prăbuşit.

La un moment dat, bărbatul nu a mai putut să se ţină pe picioare, aşa că a căzut pe troturar, chiar în faţa unui restaurant. Acolo, poliţiştii l-au găsit întins pe asfalt.

Martor: Era căzut jos, nu am ştiut ce se întâmplă cu dânsul. L-am văzut acolo, am crezut că i s-a făcut rău sau ceva

Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital

Bărbatul a fost transportat la spitalul Universitar din Capitală, unde a fost operat. În zadar au împânzit forţele de ordine zona, pentru că agresorii s-au făcut nevăzuţi. Localnicii spun că scandalurile sunt la ordinea zilei în zona respectivă din Chiajna.

Localnic: Sunt cam dese şi se repetă şi nu se iau măsuri. În cartierul ăsta nu mă simt în siguranţă şi nu e în regulă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea liniştii publice. Încearcă să identifice agresorii şi să afle dacă tânărul rănit are vreo legătură cu ei sau e doar o victimă colaterală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.