INEDIT / Român expulzat din Italia din cauza alcoolismului, după ce a fost la spital de 73 de ori

Un român de 54 de ani, stabilit în Pordenone, a fost expulzat, în aceste zile, din Italia din cauza alcoolismului, după ce a fost la spital de 73 de ori.

Românul a fost trimis înapoi în ţară fiind însoţit de agenţii de la Imigrări pe aeroportul din Veneţia, de unde a fost pus la un zbor către România. Decizia de expulzare a fost emisă de parchet şi confirmată de tribunalul din Trieste, care i-a interzis să mai revină în Italia timp de 5 ani, fiind considerat “pericol social”, potrivit site-ului stirileprotv.ro.

  • El era în Italia încă din 2003 şi îşi găsese un serviciu în regiunea Pordenone, dar a fost dat afară după ce a venit la muncă doar de 3 ori. 

Din ianuarie 2017 şi până în prezent, românul a ajuns de nu mai puţin de 73 de ori la spital din cauza alcoolismului. Episoadele s-au înmulţit în 2020, când a fost internat de 45 de ori după episoade de comă alcoolică, de multe ori fiind descoperit adormit în mijlocul străzii, în parcuri, în faţa unor baruri sau chiar în biblioteca publică. În cele mai multe cazuri, era găsit chiar în apropierea centrului pentru dezalcoolizare din Sacile unde era trimis constant.

„Paharul s-a umplut„ pe 11 februarie, când bărbatul a fost găsit în jurul prânzului de poliţişti într-un magazin de pantofi, unde intrase beat şi se culcase pe podea. Odată adus în faţa procurorilor, s-a decis expulzarea sa.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati