Informare meteo de vreme deosebit de rece pentru toată ţara

0
160
Pixabay

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme deosebit de rece pentru toată ţara, care va intra în vigoare luni seara. De asemenea, este în vigoare şi o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului care vizează estul, sud-estul şi sud-vestul ţării, precum şi zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, valabilă pe parcursul zilei, scrie Agerpres.

Conform informării, în intervalul 11 aprilie, ora 21:00 – 12 aprilie, ora 9:00, vremea va fi deosebit de rece în toată ţara. În regiunile intracarpatice, local în Moldova şi în zona subcarpatică a Munteniei şi Olteniei, temperaturile minime vor fi preponderent negative şi se va produce brumă.

În același timp, până luni la ora 21:00, în estul, sud-estul şi sud-vestul ţării va fi Cod galben, iar, local şi temporar, vântul va avea intensificări şi va sufla cu viteze de 55 – 60 km/h, iar în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea şi estul Munteniei rafalele vor depăşi 70 km/h.

În zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, vântul va continua să sufle tare, cu rafale de peste 90 km/h, iar zăpada va fi spulberată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.