Infrastructură 5: ”Asigurăm un acces rapid și eficient în clădiri pentru toți membrii comunității noastre”

Primăria Sectorului 5 anunță că angajații primăriei au finalizat confecționarea rampelor destinate accesului facil al persoanelor cu dizabilități, vârstnici și al părinților cu cărucioare pentru copilași, în mai multe zone. Fiecare rampă confecționată reprezintă un pas către eliminarea obstacolelor și crearea unui mediu mai incluziv pentru noi toți”, arată Infrastructură 5.
  • Într-o postare pe pagina de Facebook, Infrastructură 5 transmite că echipele primăriei lucrează de zor pentru a asigura un acces rapid și eficient în clădiri pentru toți membrii comunității.
”Accesibilitate fără obstacole! Echipa noastră a realizat confecționarea rampelor destinate accesului facil al persoanelor cu dizabilități, vârstnici și al părinților cu cărucioare pentru copilași, în mai multe zone ale sectorului 5.

Acces rapid și eficient în clădiri pentru toți membrii comunității Sectorului 5

Ne-am propus să asigurăm un acces rapid și eficient în clădiri pentru toți membrii comunității noastre, ceea ce ne determină să continuăm cu această inițiativă de a oferi confort.
  • Fiecare rampă confecționată reprezintă un pas către eliminarea obstacolelor și crearea unui mediu mai incluziv pentru noi toți”,  arată sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati