INSP a ordonat alocarea rapidă, în 3 zile, a tuturor cazurilor fără judeţ: ”Numărul total de cazuri raportate va creşte”

0
176
Pixabay

Ministerul Sănătăţii a precizat că având în vedere numărul mare de cazuri confirmate care nu au fost încă alocate unui judeţ unde a avut loc infectarea, INSP a luat măsuri pentru alocarea rapidă a acestora de către Direcţiile de Sănătate Publică în termen de 3 zile. Drept urmare, numărul total de cazuri raportate va creşte în zilele care vin, în unele judeţe.

„Având în vedere numărul mare de cazuri confirmate care nu au fost încă alocate unui judeţ unde a avut loc infectarea, Institutul Naţional de Sănătate Publică a luat măsuri pentru alocarea rapidă a acestora de către direcţiile de sănătate publică în termen de 3 zile.

De aceea, în unele judeţe, numărul total de cazuri raportate va creşte în următoarele zile”, se arată în precizarea transmisă sâmbătă de Ministerul Sănătăţii.

În informarea respectivă se mai menţionează că „aceste cazuri au fost luate în considerare în numărul total de cazuri raportate zilnic la nivel naţional şi nu influenţează incidenţa calculată pentru ultimele 14 zile”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.