Institutul Clinic Fundeni nu are apă caldă și căldură

Institutul Clinic Fundeni din București nu are, joi, apă caldă și căldură. Unitatea medicală a fost informată că se fac lucrări în zonă.

Deși temperaturile sunt destul de scăzute în Capitală, Institutul Clinic Fundeni a rămas, joi, fără apă caldă și căldură.

Reprezentanții unității medicale au declarat că au primit o comunicare informală, prin care sunt anunțați că în zonă au loc lucrări de reparații, astfel că o perioadă nu se poate asigura apa caldă sau căldura, potrivit antena3.ro.

De altfel, Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti a anunțat, joi, că în cursul nopții de joi spre vineri va începe probele la cald pentru consumatorii din Capitală.

Termoenergetica a început să furnizeze căldură instituțiilor din București.

„Probele la cald prin care se realizează echilibrul hidraulic al întregului sistem de termoficare se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire.

Vă comunicăm și faptul că instituția noastră a început furnizarea căldurii la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii care au solicitat acest lucru”, au anunțat reprezentanții companiei municipale.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati