Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Energie Bucureşti va fi preluat de Institutul naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica Bucureşti

0
193

Executivul a adoptat o hotărâre care prevede preluarea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Energie – ICEMENERG Bucureşti, ca subunitatea cu personalitate juridică – ICEMENERG, în cadrul Institutului naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA Bucureşti, transmite agenția de presă News.ro.

Măsura este luată având în vedere că Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Energie- ICEMENERG Bucureşti, a cărui acreditare a expirat în luna decembrie 2022, nu a mai întrunit condiţiile pentru a fi reacreditat din punct de vedere al activităţii de cercetare, dezvoltare şi inovare.

Astfel, Guvernul a aprobat , joi, hotărârea privind modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1282/2004 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE- CA Bucureşti, precum şi pentru abrogarea Hotărârii Guvernului nr. 925/2010 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Energie – ICEMENERG Bucureşti, conform comunicatului de presă al Executivului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.