Întâlnire de lucru la Primăria Sectorului 2 cu privire la realizarea Pasajului Doamna Ghica

La sediul Primăriei Sectorului 2 va avea loc, luni, ora 18.00, o întâlnire de lucru la care vor participa și reprezentanții, Primăriei Municipiului Bucureşti, Companiei Municipale de Dezvoltare Durabilă Bucureşti, Trustului de Clădiri Metropolitane,  reprezentanţii asociaţiilor de proprietarii din zona Colentina-Doamna Ghica cu privire la realizarea Pasajului Doamna Ghica”.

Potrivit primăriei, întâlnirea îsi propune să adune împreună toate părţile implicate, iniţiatorii proiectului, proiectantul, executantul lucrărilor de construire, dar şi pe cetăţenii care locuiesc în această zonă.

„Informarea este primul nivel al implicării cetățenilor, fără de care aceștia nu pot participa activ la viaţa comunităţii din care fac parte, iar consultarea este o metodă care presupune o iniţiativă din partea autorităţilor sau instituţiilor publice în vederea identificării necesităţilor şi nemulţumirilor cetăţenilor.

Consider că opiniile majorităţii locuitorilor din zonă trebuie să îşi găsească locul în proiectul modernizării infrastructurii intersecţiei Doamna Ghica”, spune viceprimarul Sectorului 2, Dan Popescu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati