Întârzieri mai mari de 60 de minute pentru 61 de zboruri, pe Aeroportul „Henri Coandă”

Un număr de 61 de zboruri, atât decolări, cât şi aterizări, au înregistrat întârzieri mai mari de 60 de minute pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, în perioada 10 – 16 noiembrie, cu 30 mai puţine faţă de ultima raportare, informează joi Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).
  • Printre motivele invocate de companiile aeriene se află rotaţia aeronavelor, lipsa echipajului, precum şi alte cauze de natură tehnică.

Cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat, în ordine, la companiile aeriene: Ryanair (16), Wizzair (14) şi Tarom (8), restul de 23 fiind cumulate de celelalte companii aeriene care operează pe acest aeroport.

Potrivit CNAB, în afara zborurilor Blue Air care sunt anulate în perioada 7 septembrie – 28 octombrie 2023, nu au fost înregistrate alte anulări.

În intervalul de referinţă, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, au fost operate 1.865 zboruri, dintre care 1.715 regulate, fiind prelucrat un trafic de 203.625 de pasageri pe fluxurile de plecări, sosiri şi tranzit.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati