INTERVIU Andrei Panfiloiu, omul cu voie bună de pe Tik Tok: ,,Vom crește atât de mari încât vom lua o mostră de cer înapoi” – VIDEO

,,Mă bucur că ești prin București”! Andrei Panfiloiu face parte din categoria oamenilor cărora merită să le spui asta. Tânărul încearcă să culeagă zâmbete și să destindă atmosfera oricum apăsătoare din cauza problemelor de zi cu zi, mai ales din această perioadă.

Andrei și-a luat telefonul, a luat-o la pas prin Capitală și a sperat, poate, încă de la prima interacțiune cu oamenii, măcar la puțină energie bună, notează descoperabucurestiul.eu.

Unii l-au acompaniat în ritmurile alese de el și au continuat provocarea versurilor, iar alții au rămas totuși în aceeași notă. Indiferent de rezultat, acum iată că avem încă un om în București care e pregătit să dea culoare vremii și vremurilor.

Dacă nu te-ai întâlnit deja cu el din întâmplare prin metrou sau pe stradă, ai ocazia să îl cunoști din propriile cuvinte. Iată ce spune acesta despre conținutul ales pe pagina sa de Tik Tok ce a strâns deja aproape 50k de urmăritori, dar și care este meseria lui de bază!

@andreipanfiloiu Bună! Și vă multumesc enorm pentru sutele de aprecieri oferite. La cererea voastră deschid această serie de videoclipuri unde cântăm melodii împreună cu publicul. Pentru sugestii de melodii : follow pe instagram : andreipanfi #viralvideo #bucharest #foryou #viral ♬ original sound – andreipanfi

D.B: Ai un content imprevizibil și diferit. Cum ai ales să faci asta?
A.P: În urmă cu câteva luni m-am mutat în București, iar ca orice locuitor al Capitalei am început să folosesc rețeaua de transport subterană, adică metroul. La cele mai mici intenții de mișcare sau tonalitate înaltă oamenii au reacționat, fiecare cum avea dispoziția: priviri frumoase sau mai puțin frumoase. Cu toate acestea, am trecut peste și mi-am văzut de treabă, așa că am început să fredonez versuri ale melodiilor din căști care erau în momentul acela pe butonul de play.

D.B: Ce reacție aștepți de la oameni?
A.P: Aștept de la oameni să fie mai diferiți și să accepte și acest stil de content pe internet, acela de good vibe, pentru că în viața nu este neapărat despre a avea, ci despre a fi.

D.B: Cum simți atenția pe care o primești acum în mediul online?
A.P: Oamenii apreciază ceea ce încerc să fac, este de admirat. Intenția mea este să-i fac să zâmbească dimineața când merg spre locul de muncă pentru că ,,situații” avem cu toții, dar important este să gândim pozitiv să putem trece peste ele.

@andreipanfiloiu #bucharest #viral #timisoara #tiktok #life #laugh #viral #metro ♬ original sound – andreipanfi

D.B: Cum te împlinește meseria ta de bază?
A.P: Nu cred că aș putea s-o numesc meserie, ci pasiune dusă la extrem, materializată în timp și modelată după preferințele mele și a celor cu care lucrez. Eu sunt fotograf, îmi place să fac fotografie, fashion, comercial, beauty. Am camera de fotografiat cu mine non-stop, deci dacă ar fi să numesc asta ,,meserie”, cred c-aș fi ,,angajatul lunii”.

D.B: Cum ai vrea să rămâi în mintea oamenilor care te întâlnesc în metrou sau pe stradă?
A.P: Mi-ar plăcea ca oamenii să interacționeze unii cu alții mai mult, să împartă sugestii și noi experiențe, fără să fie ceva la mijloc. Nu aș vrea să mă țină minte neapărat, intenția mea a fost să fim mai zâmbitori.

Citește continuarea articolului pe descoperabucurestiul.eu!

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati