INTERVIU Dr. Lungu Ovidiu: ”Se încearcă înlocuirea omului de către mașină cel puțin pe partea de protetică dentară” – VIDEO

Dr. Lungu Ovidiu, reprezentant KLUNKER, furnizor de echipamente medicale, a declarat pentru newsbucuresti.ro că tendințele din medicină dentară sunt spre digitalizare, unde se încearcă înlocuirea omului de către mașină cel puțin pe partea de protetică dentară.

  • ”Se simte o carență destul de mare a profesioniștilor din domeniu”, a explicat medicul.

Compania KLUNKER a fost prezentă la evenimentul #DENTAROMMEDICA2022 organizat la Romexpo, între 13-15 octombrie.

Ca și produse, portofoliul nostru este destul de vast, dar baza la noi este implantologia, suntem axați pe partea de implanturi cu încărcare imediată – tip monobloc. Facem și cursuri pe zona aceasta și avem tot felul de produse, de echipamente, inclusiv radiologie dentară, CT, parte de printare 3D. Prezentăm o noutate mondială, ochelarii pentru scanare intraorala care te ajută să nu mai stai cu ochii în laptop și să poți fi independent de acel display, pur și simplu în momentul în care scanezi vezi pe ochelari tot ceea ce se întâmplă pe laptop”, a declarat Dr. Lungu Ovidiu.

Cu privire la participarea la evenimentul de la Romexpo, medicul a observat că oamenii sunt încă reticenți să vină la astfel de expoziții, probabil și din cauza pandemiei.

”Mi se pare contractată piața și oamenii sunt un pic reticenți să vină la astfel de expoziții pentru că participarea nu a fost o participare foarte mare, dar pe viitor sper să se va schimba. Probabil încă există și temerea asta cu pandemia, încă mulți sunt reticenți, nu vor să iasă, am văzut oameni care poartă mască. Sperăm ca la anul să fie mai bine”, a mai spus sursa citată.

”Pe partea de protetică dentară se simte o carență a profesioniștilor”

Tendințele în ceea ce privește medicina dentară se axează pe digitalizare, ”se încearcă înlocuirea omului de către mașină cel puțin pe partea de protetică dentară”, unde medicul spune că se simte o carență a profesioniștilor.

”Se încearcă înlocuirea omului de către mașină cel puțin pe partea de protetică dentară unde se simte o carență destul de mare a profesioniștilor din domeniu. Astfel, se încearcă înlocuirea lor cu aceste mașinării care îți generează lucrările dentare într-un timp destul de scurt”, mai spune reprezentantul KLUNKER.

De asemenea, scanarea intraorală și partea de implantologie evoluează foarte mult, inclusiv partea aceasta de implantologie rapidă, explică medicul.

”Mulți nu mai au timp să stea să aștepte, nu mai vor durere, sunt tot felul de sisteme care îți ușurează munca, mai ales sistemele monobloc, cele elvețiene monoimplant sunt incredibile și prind din ce în ce mai mult teren în piață”, a mai spus acesta.

News Bucuresti a fost partener media în cadrul #DENTAROMMEDICA2022, care a avut loc între 13 – 15 octombrie, în pavilionul B1 al Centrului Expozițional Romexpo.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati