Interviu EXCLUSIV din SUA. Premierul Ciolacu, despre comunitatea evreiască: Întotdeauna a existat o legătură foarte stransă; Am o relație privilegiată cu premierul Israelului

0
232

Trimisul special al redacției ecopolitic.ro în SUA, Iulian Ionescu, a obținut în exclusivitate un scurt interviu cu premierul Marcel Ciolacu de la Washington, în cadrul căruia, șeful guvernului a ținut să reitereze faptul că între statul roman și comunitatea evreiască a existat întotdeauna o legătură foarte stransă și că este normal să avem aceeași abordare.

Mai mult decat atat, premierul a amintit că a fost unul dintre inițiatorii legii de studiere a istoriei holocaustului în scolile din Romania și care se va extinde în toată Europa.

Șeful guvernului a apreciat că relația sa cu premierul Israelului este una privilegiată.

Urmăriți mai jos interviul integral:

Reamintim că vizita premierului Marcel Ciolacu în SUA a început cu Muzeul Memorial al Holocaustului de la Washington, unde acesta a aprins o candelă și a scris un mesaj emoționant.

Corespondență specială din vizita lui Ciolacu în SUA: Premierul a aprins o candelă și a scris un mesaj emoționant la Muzeul Holocaustului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.