Interviu EXCLUSIV din SUA. Premierul Ciolacu, marcat de evenimentul din cimitirul Arlington: Mi-a amintit de părinții mei!

Trimisul special al redacției ecopolitic.ro în SUA, Iulian Ionescu, a obținut în exclusivitate un scurt interviu cu premierul Marcel Ciolacu de la Washington, în cadrul căruia, întrebat despre ceremonie de la Cimitirul Eroilor Arlington, unde șeful guvernului a depus o coroană, acesta a declarat că a fost foarte marcat de eveniment.

Premierul Ciolacu: Pe toată perioada desfășurării de la cimitir (Arlington) m-am gandit și eu la părinții mei! 

Întrebat ce a însemnat această ceremonie din Cimitirul Eroilor Arlington de la Washington, desfășurată la cel mai mare nivel de protocol, pentru omul și premierul Ciolacu, acesta, vădit marcat, a spus că l-a impresionat foarte mult și că pe toată perioada desfășurării de cimitir s-a gandit la parinți săi.

Urmăriți în continuare interviul integral cu premierul Ciolacu, de la Washington:

Reamintim că premierul Marcel Ciolacu a participat luni la ceremonia oficială de depunere de coroană la Cimitirul Eroilor Arlington din Washington.

FOTO Corespondență specială de la Washington: Ceremonie impresionantă, la Cimitirul Eroilor Arlington, unde premierul Ciolacu a depus o coroană

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati