Întrerupere temporară a cumpărării biletelor de tren de la automatele kiosk-urile din gări

0
46
FOTO: Facebook/GaraBucureștiNord

Compania CFR Călători a anunțat că, începând de marți, pentru o perioadă limitată, nu va fi posibilă cumpărarea de legitimații de călătorie de la automatele kiosk din gări, informează antena3.ro.

CFR Călători informează că urmare a necesității efectuării lucrărilor de înlocuire a echipamentelor POS de la automatele kiosk din gări pe fondul schimbării furnizorului de servicii de plată, începând de marți,16 ianuarie 2024, ora 00.00 și pentru o perioadă limitată, nu va fi disponibilă cumpărarea de legitimații de călătorie de la aceste automate.

Totodată, ca urmare a schimbării furnizorului de servicii de internet, va fi întreruptă temporar și funcționarea validatoarelor contactless instalate în trenurile care circulă pe ruta București Nord – Aeroport Henri Coandă și retur.

Pentru cumpărarea biletelor de tren, compania recomandă utilizarea celorlalte canale de vânzare disponibile: online de pe cfrcalatori.ro, aplicația disponibilă pe smartphone „CFR Călători bilete online”, aplicația 24pay, casele de bilete din gări, agenții de voiaj CFR Călători, de la personalul de tren, acolo unde nu este asigurată vânzarea la casele de bilete.

„Menționăm că în stația București Nord, pentru evitarea supraaglomerării, deservirea călătorilor va fi asigurată inclusiv prin suplimentarea numărului de case de bilete deschise”, a transmis CFR Călători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.