Inundație la secția de primiri urgențe a spitalului Bagdasar Arseni. Pacienții, transferați la spitalul Sf. Ioan

O inundație s-a produs, miercuri seara, la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, astfel că pacienții aflați în unitatea de primiri urgențe au fost transferați la Spitalul Sf. Ioan, potrivit unui comunicat.

  • Spaţiul dedicat Urgenţelor Minore, precum şi cel al Izolatorului din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului „Bagdasar Arseni” au fost inundate, au informat, joi, reprezentanţii unităţii medicale.

Potrivit sursei citate, pentru siguranţa pacienţilor şi a personalului a fost întrerupt curentul electric, iar şase pacienţi au fost transferaţi la Spitalul „Sfântul Ioan”.

„În jurul orelor 21,20, în spaţiul dedicat Urgenţelor Minore, precum şi în cel al Izolatorului din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a SCUBA s-a observat o infiltrare masivă de apă, din tavan. Consolele de oxigen şi gaze au fost inundate. Pentru siguranţa pacienţilor şi a personalului a fost întrerupt curentul electric. Pacienţii aflaţi în UPU (6 persoane) au fost transferaţi la ‘Sf. Ioan’, iar celelalte urgenţe, cu excepţia Stemi, au fost redirecţionate. Împreună cu reprezentanţii Primăriei Sector 4 evaluăm din punct de vedere tehnic situaţia şi vom reveni cu informaţii”, afirmă aceeaşi sursă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati