Investigații RMN pentru locuitorii Sectorului 1 la Complexul Multifuncțional Caraiman

Primăria Sectorului 1 continuă să diversifice serviciile oferite de Complexul Multifuncțional Caraiman pentru ca acesta să răspundă în cel mai înalt grad nevoilor locuitorilor din această zonă administrativă.

Începând cu luna septembrie 2024, locuitorii Sectorului 1 se pot programa pentru a beneficia la Complexul Medical Caraiman de examinări RMN cu ajutorul unui aparat ultraperformant de 1,5 Tesla. Vorbim despre investigații pentru diagnosticarea mai multor tipuri de afecțiuni – cerebrale, oncologice, ale coloanei vertebrale, ale pelvisului, ale abdomenului și ale sistemului musculo-scheletal.

Programările  pentru realizarea investigațiilor imagistice au început deja! Locuitorii Sectorului 1 se pot programa pentru realizarea RMN-ului la numerele de telefon: 021/2244029, 021/2244073 sau 021 7963986. Cetățenii Sectorului 1 pot beneficia, în funcție de venituri, de efectuarea de investigații imagistice gratuite, cu tarif social (cu reducere 50%)  sau la tarif  integral.

“Investițiile în Sănătate au fost o prioritate a mandatului meu, prin fapte și nu prin vorbe. În acest mandat am realizat investiții fără precedent în sistemul medical: peste 140 milioane lei, o sumă record, în spitalele din Sectorul 1. Finanțările pe care le facem constant în spitalele din Sectorul 1 asigură un act medical de calitate și salvează vieți”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Investigația RMN reprezintă o metodă modernă, non-invazivă și nedureroasă pentru pacient și permite accesul la informații precise necesare medicului, fie pentru a pune un diagnostic, fie pentru a monitoriza evoluția afecțiunii în timpul tratamentului.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati