Investiţii uriaşe într-o zonă din Bucureşti, noul „rai” al corporatiştilor

Noul pol rezidenţial al Bucureştiului. Peste 2.000 de apartamente construiesc dezvoltatorii pe Fabrica de Glucoză pentru cei peste 100.000 de corporatişti din zonă, potrivit unei analize a Ziarului Financiar, citată de observatornews.ro.

Fabrica de Glucoză devine noul pol rezidenţial al corpo­ratiştilor cu cel puţin şapte noi proiecte de apartamente aşteptate de cei peste 100.000 de corporatişti din zona de nord care lucrează fie pe Floreasca sau Barbu Văcărescu, fie pe Dimitrie Pompeiu sau în Pipera Nord. În aceste zone sunt peste 1,2 milioane mp de birouri deja construite, iar acolo lucrează peste 100.000 de corporatişti care în cele mai multe cazuri fac naveta între nordul şi sudul, estul sau vestul Capitalei, unde sunt amplasate acum cartierele-dormitor, scrie Mediafax.

Şapte proiecte rezidenţiale se află în dezvoltare

„În acest moment se află în dezvoltare şapte proiecte rezidenţiale în zona Fabrica de Glucoză, care vor pune pe piaţă un total de peste 2.000 de apartamente. Acestea sunt Nordis View, One High District, One Lake Club, Prima Vista, Yacht Kid şi două proiecte dezvoltate de omul de afaceri Ibrahim Bahbahani. Adiţional acestora, în zonă au fost proiectate sau sunt în curs de proiectare alte câteva proiecte rezidenţiale, cu un total potenţial de câteva mii de unităţi locative”, a spus Viorel Mohorea, manager de vânzări la SVN România.

Belvedere Residences a fost primul proiect mare care a deschis zona în noul ciclu de dezvoltare, în 2016, cu aproximativ 1.000 de apartamente livrate. Înainte de actualul ciclu, în zonă se dezvoltaseră UpGround şi Laguna Residence.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati