Ioana Burcea, Paralela 45, în cadrul Târgului de turism: ”Noutatea din vara viitoare este un zbor direct Constanța – Antalya” – VIDEO

Agenția de turism Paralela 45 este prezentă și în acest an în cadrul Târgului de turism de la Romexpo, unde vine în întâmpinarea celor interesați cu oferte avantajoase și soluții optimizate de plată a vacanței. 

  • Ioana Burcea, director de marketing Paralela 45, anunță că agenția va opera în vara lui 2023 un zbor direct Constanța – Antalya, primul din ultimii ani.

”Cel mai tare ne place să fim față în față cu clientul nostru. În cadrul Târgului de turism de la Romexpo avem un numar destul de mare de oferte și reduceri la destinatii exotice de acum până în luna martie. De exemplu Phuket, cu plecare pe 12 februarie”, a declarat Ioana Burcea.

Destinațiile apropiate precum Turcia, Grecia, Spania, Italia, Cipru rămân destinațiile clasice preferate de români.

Pentru 1 decembrie și perioada sărbătorilor de iarnă, Paralela 45 a pregătit sejururi și circuite.

”Românii preferă deplasările puțin mai scurte, mai ales în weekend-ul de 1 decembrie când sunt 4 zile libere. Un circuit preferat este Parisul, cu oferte care încep de la 620 de euro/pers, zbor direct cu Tarom, 4 nopți de cazare la hotel de 4 stele cu mic-dejun, tur privat cu ghid local și o plimbare romantică pe Sena”, a precizat Ioana Burcea.

În ceea ce privește vara lui 2023, românii vor în continuare Grecia și Turcia. Chiar dacă destinațiile s-ar putea scumpi cu până în 20%, reprezentanta agenției spune că ”tocmai achiziția în cadrul târgului contracarează orice fel de scumpire.”

  • În plus, compania oferă soluții pentru a minimiza impactul financiar atunci când vine vorba de achitarea unei vacanțe, cu plata în 10 -12 rate și achitarea unui avans de doar 10% la înscriere, până la încheierea târgului.

Ioana Burcea a completat că pentru 2023 surprizele din partea companiei vin din creșterea numărului de aeroporturi și de puncte de plecare din România.

Astfel, Paralela 45 a pregătit zboruri directe:

  • Heraklion – Oradea, Baia-Mare, Craiova, Suceava, Târgu Mureș, Sibiu, Iași, Cluj, București și Timișoara;
  • Antalya – Bacău, Baia-Mare, Constanța, Craiova, București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Satu-Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

”Noutatea din vara viitoare este un zbor direct Constanța – Antalya, de 1 ora și 10 minute, primul din ultimii ani, exclusiv la Paralela 45”, a precizat sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati