Ioana Mihăilă: De 1 Decembrie, Florin Cîţu le face cadou românilor valul 5 al pandemiei

Ioana Mihăilă, fost ministru al Sănătăţii, dezaprobă relaxările propuse pentru marcarea Zilei Naţionale. Ea atrage atenția că populaţia va fi expusă riscului de infectare cu SARS-CoV-2 „de dragul unor manifestări publice”.

„De 1 Decembrie, Florin Cîţu le face cadou românilor valul 5 al pandemiei. Nimic nu poate fi mai lipsit de patriotism decât să expui populaţia voit la risc de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 de dragul unor manifestări publice. Între timp, în Europa de Vest, guvernele fie întăresc, fie dezbat întărirea măsurilor de protecţie pentru a preveni un val 5 puternic”, scrie reprezentanta USR pe Facebook.

Mihăilă oferă exemplul unor state europene precum Austria, Germania sau Olanda, indicând rata de vaccinare şi măsurile impuse în contextul pandemiei.

„Ziua Naţională este un prilej de sărbătoare, dar, în mod tragic, Florin Cîţu alături de Klaus Iohannis o vor transforma într-o ‘petrecere COVID’. Iar la umbra scăderii temporare a numărului de cazuri şi sub perdeaua de fum a formării noului FSN, legea certificatului verde s-a pierdut complet”, mai scrie aceasta.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati