Ioana Ramona Bruynseels: Alegeţi ceea ce simţiţi, nu vă mai lăsaţi manipulaţi de sondaje – VIDEO

Candidatul AUR pentru Primăria Sectorului 1, Ioana Ramona Bruynseels, i-a îndemnat, duminică, pe cetăţeni să aleagă ceea ce simt şi să nu se lase „manipulaţi” de sondaje.

„Alegeţi ceea ce simţiţi, alegeţi ce vă spune sufletul, care este candidatul cu care rezonaţi, nu vă mai lăsaţi manipulaţi de sondaje şi de cei care vă sună pentru a vă spune că acel candidat pe care îl preferaţi nu are şanse. Nu. Votaţi candidatul în care credeţi. Numai în felul acesta vom ajunge să aducem schimbarea în România”, a spus Ioana Ramona Bruynseels.

Candidatul AUR a susţinut că în campaniile electorale de la nivel local interesele sunt mari şi lupta este „acerbă” deoarece este vorba „despre bani ori despre interese”.

„Este vorba despre banii lor, despre interesele lor, despre relaţiile pe care le au şi sunt în stare să facă orice pentru a şi le păstra. Tocmai de aceea, vă încurajez pe toţi, pe toţi cei care doriţi cu adevărat schimbarea în România, să ieşiţi la vot şi să votaţi cu adevărat schimbarea. Nici nu ştiţi de ce sunt în stare cei aflaţi la putere să facă pentru a-şi păstra fotoliile. Nu vă daţi seama câtă influenţă, câtă minciună, câtă manipulare există în campaniile de la nivel local”, a afirmat Ioana Ramona Bruynseels.

Potrivit acesteia, formaţiunea politică din care face parte va fi foarte atentă „la tot ce se întâmplă în secţiile de vot”.

„Au ajuns la noi azi noapte avertismente din mai multe părţi ale Sectorului 1 cum că aţi pregătit fraudă serioasă în cele mai multe zone din sector, în special în zonele, bineînţeles, aglomerate şi în zonele periferice. Dacă aşa veţi câştiga, atunci vă doresc să nu vă bucuraţi de acest mandat şi asta pentru că ţara noastră are nevoie de altceva”, le-a transmis Bruynseels contracandidaţilor.

  • „Dacă vă doriţi cu adevărat schimbarea în România, atunci nu mai fiţi alături de cei care continuă să practice aceleaşi lucruri. Nu se poate în continuare în România, în Sectorul 1, în Bucureşti, să se câştige prin fraudă, prin manipulare, prin minciună”, a adăugat sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati