Ioana Ramona Bruynseels (AUR), despre ”Mini-Schengen”: O nouă promisiune în prag de an electoral; Politicienii noștri slugarnici au oferit aproape gratuit resursele naturale Austriei și acum așteaptă mila stăpânilor

1
382

Candidata AUR la europarlamentare Ioana Ramona Bruynseels, reacționează pe facebook, după ce Austria a ţinut să reamintească joi că deschiderea spaţiului maritim şi aerian european pentru România şi Bulgaria nu constituie o apartenenţă deplină la spaţiul Schengen şi nu a prezentat un calendar de implementare, precizand că acest ”Mini-Schengen” este o nouă promisiune în prag de an electoral iar ”guvernarea PSD/PNL ne promite din nou că intrăm în Schengen deși nu avem o poziție oficială din partea Austriei”.

Bruynseels îi acuză pe ”Politicienii noștri slugarnici” că ”au oferit aproape gratuit resursele naturale Austriei și acum așteaptă mila stăpânilor”.

  • Bruynseels: Mini-Schengen nu ne ajută cu nimic și reprezintă o nouă umilință pentru transportatorii români.

”Transportatorii români vor sta în continuare la cozi kilometrice înregistrând pierderi imense pentru fiecare oră stată la coada umilinței.

Miniștrii liberali ne spun că o să putem călători fără control pe aeroport. Este normal să fie o bucurie pentru ei deoarece în ultimii 20 de ani au transformat populația activă în forță de muncă calificată ieftină pentru Occident. În țară a rămas doar activul de partid care îi mențin prin vot pe ei la putere. Așa am ajuns la tragediile de astăzi cu familii despărțite și copii crescuți de bunici, plus învrăjbirea tinerilor împotriva vârstincilor. În fiecare avion care decolează de pe aeroporturile patriei întâlnești zeci de părinții și bunicii, care merg la copii în Occident să își crească nepoții. PSD și PNL nu au putut să le ofere un viitor în România.

  • Eșecul aderărării la Spațiul Schengen reprezintă înfrângerea sistemului creat de președintele Klaus Iohannis.

Sub regimul său România a trecut de la mimarea democrației la iliberalism, tipic dictatorilor ex-sovietici. Secretomania actualului regim e similară cu cea specifică comuniștilor de cursă lungă. În 2024 este șansa noastră pentru a readuce România pe făgașul european și democratic într-o Europă a națiunilor suverane.”, scrie Ioana Ramona Bruynseels.

Viena ne temperează entuziasmul: ”Nu e o apartenenţă deplină la Schengen, nu există negocieri privind aderarea propriu-zisă”

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.