Ioana Ramona Bruynseels (AUR), după ce Pfizer a dat România în judecată: ”Nu ne permitem să tot aruncăm cu miliardele de euro. Comunicați! Colaborați! Nu vă mai fie frică!!!”

1
76
Foto: Facebook /Ioana Ramona Bruynseels
Ioana Ramona Bruynseels, candidat AUR la alegerile europarlamentare, trage un semn de alarmă cu privire la procesul intentat de compania Pfizer statului român și spune că este momentul să începem să negociem și să ”punem piciorul în prag.”
  • ”Nu ne permitem să tot aruncăm cu miliardele de euro, asa cum v-ați obișnuit să o faceți de frica celor de la Bruxelles”, susține Bruynseels. Ea completează că nu trebuie să acceptăm toate aceste umilințe: ”Comunicați! Colaborați! Nu vă mai fie frică!!!”
”Comunicați! Colaborați! Nu vă mai fie frică! În problema chemării în judecată din partea Pfizer, e momentul ca măcar acum să începem să negociem. Adică să punem piciorul în prag.

”Nu ne permitem să tot aruncăm cu miliardele de euro”

Nu ne permitem să tot aruncăm cu miliardele de euro, asa cum v-ați obișnuit să o faceți de frica celor de la Bruxelles.
Pensionarii, medicii, profesorii, fermierii, transportatorii, chiar și unii angajați din sectorul public, salariații cu salariu minim pe economie, ca să nu mai vorbesc de persoanele cu handicap, mamele singure si mulți mulți alții, au nevoie de acești bani.

Cum să aruncăm atâția bani pe fereastră?

A fost de ajuns cadoul de 1 miliard de euro oferit OMV anul trecut, un cadou făcut și fără a primi ceva în schimb. A fost de ajuns cât am aruncat deja pe aceste vaccinuri, pt a se îmbogăți unii.
Haideți să ne repliem măcar acum! Da, există un contract, știm implicațiile, însă voi știți cel mai bine cum a fost el făcut, la îndemnurile cui!

”Faceți front comun cu Ungaria și Polonia”

Contactați reprezentanții Ungariei și Poloniei și faceți front comun cu aceste două state care și ele sunt date în judecată de aceeași Pfizer.
  • Ridicați problema la nivelul Comisiei Europene și mergeți până în pânzele albe amintindu-le cum a fost și explicând că, mai ales dupa toate concesiile pt Ucraina, nu ne mai permitem face și asta.
Cereți sprijinul altor state și puneți subiectul pe agenda Parlamentului European!
Strigați tare după sprijin! Nu continuați să acceptați toate aceste umilințe! Comunicați! Colaborați! Nu vă mai fie frică!!!
Raspunderea celor vinovați pe plan intern – ocupați-va de ea când vine timpul, pentru că noi toți ne-am saturat să plătim cu bunăstarea noastră pentru cei care fac greșeli pe bani publici, știind că răspunderea ministerială nu funcționează în România.
Domnilor,
  • Este momentul să vă concentrați pe a scoate România cu demnitate din această nouă umilință! Și, nu în ultimul rând, nu uitați de oameni! Comunicați transparent cu românii!!! Până când ne mai țineți în dezinformare?”, transmite deputata Ioana Ramona Bruynseels.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.