Ioana Ramona Bruynseels (AUR), vești bune pentru locuitorii Greenfield: ”Comisia Economică a Consiliul București a aprobat scoaterea definitivă din fondul forestier național a terenului din Băneasa”

Candidata AUR la Primăria Sectorului 1, Ioana Ramona Bruynseels, anunță că după cinci ani de chinuri pentru locuitorii Greenfield, Comisia Economică a Consiliul General al Municipiului București a aprobat scoaterea definitivă din fondul forestier național a terenului din Băneasa.
  • ”Vesti bune pentru Greenfield! După cinci ani de chinuri pentru locuitorii Greenfield, Comisia Economică a Consiliul General al Municipiului București a aprobat scoaterea definitivă din fondul forestier național a terenului din Băneasa în scopul realizării unui drum de interes local.

”Apreciem implicarea fiecărei persoane în această luptă pentru drepturile noastre”

  • Această decizie reprezintă o victorie și un moment istoric pentru parteneriatul dintre ONG-uri, cetățeni și politicieni.
Demonstrăm că putem face schimbări semnificative când lucrăm împreună și suntem determinați.
  • Așteptăm cu încredere votul din 29.04 și apreciem implicarea fiecărei persoane în această luptă pentru drepturile noastre. Hai să sărbătorim împreună această victorie!”, spune Ioana Ramona Bruynseels.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati