Ioana Ramona Bruynseels, candidata AUR la Primăria Sectorului 1: Haideți să facem schimbarea pe care o merităm cu toții!

Ioana Ramona Bruynseels, candidata AUR la Primăria Sectorului 1, afirmă că este evident că Sectorul 1 se confruntă cu provocări majore și are încredere că împreună cu susținerea cetățenilor devin și mai hotărâți să schimbe această situație!
  • ”O zi minunată plină de discuții și schimb de idei în Parcul Herăstrău! Am întâlnit mulți oameni dezamăgiți și cu așteptările trădate precum și oameni cu speranță și încredere. Este evident că sectorul 1 se confruntă cu provocări majore și am încredere că împreună cu susținerea voastră devenim și mai hotărâți să schimbăm această situație!

Voi fi alături de voi în această călătorie către un viitor așa cum se cuvine pentru sectorul 1. Le mulțumesc din suflet și colegilor care se implică zi de zi în acțiunea de conștientizare.

  • Haideți să facem schimbarea pe care o merităm cu toții! Haideți să nu mai acceptăm compromisuri și scuze penibile din partea celor care au împins sectorul 1 în stagnare și chiar regres. Merităm mai mult”, spune Ioana Ramona Bruynseels.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati