Ioana Ramona Bruynseels: Din 9 iunie, copiii sunt prioritatea mea! Vreau să transformăm locurile de joacă în adevărate locuri de poveste

Candidata AUR la Primăria Sectorul 1, Ioana Ramona Bruynseels, spune că din 9 iunie, copiii sunt prioritatea sa. ”Vreau să transformăm locurile de joacă în adevărate locuri de poveste, cu tobogane super-tari, leagăne sigure și zone de cățărat”, promite aceasta. 
  • ”Ziua de azi mi-o petrec printre cei mai mici rezidenți ai Sectorului 1! Am fost în parcuri, am stat de vorbă cu copii superbi și isteți, cu părinți și bunici mândri. Le-am spus că micuții noștri merită mai multe locuri de joacă sigure, moderne, cu activități distractive, în care să se bucure din plin de copilărie.
Și i-am asigurat că din 9 iunie, copiii sunt prioritatea mea! Vreau să transformăm locurile de joacă în adevărate locuri de poveste, cu tobogane super-tari, leagăne sigure, (mini-terenuri de sport adaptate pentru toate vârstele ) și zone de cățărat pentru cei mai curajoși!
  • Abia aștept să le văd zâmbetele și să le aud râsetele răsunând în tot sectorul!”, spune Ioana Ramona Bruynseels. CMF 21240330

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati