Iohannis despre moţiunea de cenzură: PSD-ul este ahtiat după putere

O moţiune de cenzură este neavenită din punct de vedere politic, dar PSD-ul “este ahtiat după putere” şi face “un joc populist ordinar”, a declarat miercuri preşedintele Klaus Iohannis.

“Această moţiune este neavenită politic. Dacă trece sau nu, vom şti când se votează. Însă eu nu sunt dispus să intru într-un joc populist ordinar făcut de PSD doar ca să arate ca are foarte mulţi parlamentari. Din păcate, PSD-ul are foarte mulţi parlamentari”, a declarat Iohannis la Palatul Cotroceni.

Potrivit preşedintelui, “PSD n-a venit cu niciun fel de soluţii, vine cu tot felul de texte populiste, încercând să dărmâme Guverbul şi să prindă câteva voturi probabil pentru alegeri”.

“Ei nu au nicio soluţie şi nicio abordare serioasă. Dar sunt ahtiaţi după putere şi ştim că ei suferă că nu mai sunt conectaţi la resursele bugetare. Dar daca vor să depună moţiune pentru aşa ceva, pentru România nu este bine”, a adăugat Iohannis.

Întrebat dacă ar fi de acord cu un guvern interimar, el a arătat că “asta se va discuta după ce vom avea un rezultat al unei posibile moţiuni”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati