Iohannis, Orban, Rafila și Arafat, dați în judecată pentru măsurile restrictive din pandemie

Primul român condamnat pentru terorism i-a chemat în judecată pe toţi politicienii pe care i-a considerat responsabili pentru restricțiile din timpul pandemiei.

Dragoş Ciupercescu, românul condamnat la 18 ani de închisoare după ce a detonat o grenadă defensivă în curtea liceului Jean Monnet din Capitală şi a rănit cinci copii, spune că a fost nedreptățit de măsurile restrictive din pandemie. Aşa că i-a chemat în judecată pe toţi politicienii pe care i-a considerat responsabili pentru aceste restricții.

Bărbatul l-a dat în judecată pe președinte, dar și pe Ludovic Orban, Alexandru Rafila, Nelu Tătaru, Vlad Voiculescu şi Raed Arafat.

A fost despăgubit de statul român pentru condițiile grele din închisoare

Dragoş Ciupercescu a fost condamnat la 18 ani de închisoare în 2005 şi a stat închis 11 ani, până la eliberarea sa condiționată în 2016, scrie Antena3.ro.

În tot acest timp, Ciupercescu a făcut mai multe plângeri legate de condițiile din închisori, iar acestea au culminat cu cea făcută la CEDO care i-a şi dat dreptate şi a obligat statul român să îl despăgubească pentru perioada petrecută după gratii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati