Iohannis s-a întâlnit cu voluntarii SMURD, la Detașamentul de Pompieri „Mihai Vodă” din București

0
114

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit sâmbătă, la Detașamentul de Pompieri „Mihai Vodă” din București, cu voluntarii SMURD și studenți mediciniști voluntari.

„Ați fost împreună cu mine, ați văzut, am dorit astăzi să mă întâlnesc cu o echipă de tineri excepționali. Cei care sunt în spatele meu sunt voluntari. Astăzi este Ziua Internațională a Voluntarilor și țin să-i felicit, și pe cei care sunt astăzi împreună cu mine aici, dar și pe cei care nu sunt astăzi aici.

  • Este un lucru extraordinar că avem în România mii și mii de voluntari care se implică în foarte, foarte multe activități. Îi felicit pe toți astăzi, de Ziua Voluntarilor, și îmi exprim toată aprecierea și gratitudinea pentru implicarea lor.

 

  • Ei sunt exemple demne de urmat și, chiar în aceste săptămâni și luni dificile de pandemie, ajutorul lor a fost extrem de valoros.

Tot despre implicare vorbim și mâine. Mâine suntem chemați să ne implicăm cu toții prin vot pentru viitorul României Așadar, mâine mergem cu toții la vot”, a spus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.