Ion Țiriac adaugă, temporar, peste 40 de modele galeriei Țiriac Collection

Țiriac Collection, galeria privată de autovehicule aparținând lui Ion Țiriac, prezintă exclusiv în weekendul 10-12 septembrie o expoziție în aer liber compusă din peste patruzeci de modele auto de excepție, potrivit economica.net.

Cele peste 40 de modele care se vor afla în aer liber se adaugă spectaculoaselor modele aflate în interiorul Țiriac Collection. Selecția și mixul de exponate vor integra o dispunere unicat, aducând împreună modele reprezentative pentru mărcile Bentley, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Jaguar, Lincoln, Mercedes-Benz și Rolls-Royce, produse pe parcursul ultimului secol și încă neprezentate în cadrul galeriei.

Expoziția exterioară, deschisă publicului în mod gratuit, va putea fi admirată de vineri 10 septembrie, până duminică 12 septembrie, în intervalul orar 10.00-19.00, în curtea galeriei Țiriac Collection din Otopeni.

Conform oficialilor Țiriac Collection, „evenimentul va reprezenta o oportunitate inedită pentru pasionații domeniului auto de a admira mașinile selectate într-o zonă extinsă, de a se bucură de vizibilitatea tuturor detaliilor și unghiurilor exterioare ale autovehiculelor prezentate și de a accesa informații despre istoricul acestor modele în limbile română și engleză”.

În plus, expoziția va integra două vehicule complet restaurate local și va prezența informații din procesul de restaurare derulat de echipa Țiriac Collection.

Galeria își va derula în paralel programul uzual de funcționare. Pe parcursul celor două zile de weekend publicul interesat să continue incursiunea în lumea și istoria auto va avea posibilitatea de a vizită galeria interioară în baza de bilet de acces, vizionând alte peste 150 de modele definitorii pentru industria auto, de la momentele sale incipiente și până în prezent, inclusiv unități care au aparținut unor mari personalități, ediții din serii limitate, mașini super-performanțe evidențiind cele mai recente tendințe în materie de tehnologie auto.

Țiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului care reunește modele auto și moto emblematice, atât clasice, cât și de ultima generație, aparținând celor mai importanți producători auto din lume.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati