Ionela Băbeanu, Story Divers: Scuba diving, o activitate pe care oricine ar trebui să o încerce – VIDEO

Story Divers este un centru de scuba diving din Sharm El Sheikh, Egipt, deschis anul acesta, în februarie de o româncă. Ionela Băbeanu, managing partner Story Divers, spune că își dorește să promoveze foarte tare această activitate în România, drept pentru care Târgul de Turism de la Romexpo este primul de acest gen la care participă.

”Am dorit să participăm la acest târg deoarece eu sunt fondatoarea acestui centru și îmi doresc foarte tare să fac cunoscută această activitate subacvatică românilor. Noi le explicăm românilor ce presupune această activitate, cum pot începe și cum pot ajunge în Sharm El Sheikh să se scufunde în siguranță”, a explicat Ionela Băbeanu, managing partner Story Divers.

”O activitate pe care pe care oricine ar trebui să o încerce”

”Sunt pasionată de scuba diving, sunt master scuba diving și îmi doresc foarte tare să le împărtășesc și altora din experiențele mele subacvatice.

Am pornit acest centru din pasiune. Prima dată m-am scufundat în 2018 în Thailanda, mi-au luat certificarea open water, ulterior am ajuns în Sharm El Sheikh cu un grup de români și am descoperit o nouă lume. Marea Roșie este total diferită față de alte locuri din lume deoarece coralul este foarte bine prezervat, animalele marine sunt spectaculoase și cumva de acolo a început pasiunea mea pentru scuba diving. Practic mi-am găsit liniștea sub apă, este o activitate pe care pe care oricine ar trebui să o încerce”, a menționat sursa citată.

La Târgul de Turism compania oferă un discount de 20% pentru snorkeling și introducerea în scuba diving.

”Pentru România este o activitate nouă și ne-am gândit că sunt mai mulți dornici pentru a începe această activitate. Avem și o tombolă unde ei pot câștiga trei experiențe subacvatice pentru două persoane și așteptăm pe toți doritorii în Sharm El Sheikh.

Încercați cu încredere acest sport, este minunaț! Trebuie doar să găsiți instructorul potrivit care să vă explice primii pași, în rest totul este foarte ușor”, a completat Ionela Băbeanu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati