Ionuţ Stroe, PNL: Avem un candidat în orice moment la prezidenţiale, şi anume preşedintele Nicolae Ciucă

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat marţi că a spus mereu că PNL are un candidat în orice moment la prezidenţiale, şi anume preşedintele Nicolae Ciucă, el precizând că ”seriozitatea de care e nevoie în momentul de faţă în politica românească poartă numele acestuia şi este garanţia stabilităţii, potrivit news.ro.

”Suntem oarecum departe de această decizie. Preşedintele nostru a spus-o foarte clar, că e oarecum greşit să intrăm în astfel de dezbateri când mai există un an şi un an de guvernare, trebuie să faci în mod responsabil şi serios. Eu spun mereu că avem un candidat în orice moment şi anume preşedintele Nicolae Ciucă”, a arătat Stroe.

Purtătorul de cuvânt al PNL a precizat că trăim într-o perioadă într-o epocă şi o lume foarte multe încercări, cu foarte multe crize, şi foarte multe temeri.

”Din punctul meu de vedere, un om de cuvânt şi un om pe care te poţi baza este cea mai potrivită şi puternică ofertă electorală aşa că seriozitatea de care e nevoie în momentul de faţă în politica românească din punctul meu de vedere poartă numele Nicolae Ciucă. Este garanţia stabilităţii. Eu cred că Nicolae Ciucă este un om de cuvânt un om de forţă. În momentul de faţă privim cu foarte mare optimism anul 2024 chiar dacă este un super an electoral, suntem ferm convinşi că ne vom reconfirmă rolul de forţă de dreapta în politica românească, practic începând cu europarlamentarele şi terminând bineînţeles cu prezidenţialele”, a mai arătat el.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati