IPJ Ilfov cere sprjinul cetăţenilor pentru găsirea tânărului care a furat un sac cu bani din mașina Poștei Române

Poliţiştii din județul Ilfov cer sprijinul cetăţenilor pentru a-l găsit pe bărbatul suspectat că a furat sacul cu 278.0000 de lei dintr-o maşină a Poştei Române, la Chiajna. Suspectul este angajat al Poştei, arată sursa citată.

  • ”Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov solicită sprijin cetăţenilor şi reprezentanţilor mass media, în vederea depistării bărbatului, întrucât acesta este bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt, constând în aceea că, la data de 1 noiembrie a.c., ar fi sustras din maşina ce aparţine Poştei Române, oprită pe strada Eroilor din localitatea Chiajna, un sac de bani, ce conţinea suma de 278000 lei”, a transmis, miercuri, IPJ Ilfov. 
  • Persoanele care au informaţii sau care pot da relaţii despre bărbatul căutat sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112, IPJ Ilfov sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Un sac aparţinând Poştei Române, în care se aflau aproape 280.000 de lei, a fost furat, marţi, dintr-o maşină de transport valori oprită la Chiajna, judeţul Ilfov.

Suspectul este unul dintre angajaţii instituţiei, care îl însoţea pe şofer, el fiind căutat de poliţişti.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati