IPJ Ilfov: Peste 4.200 de haine şi încălţăminte contrafăcute, ridicate de la un complex comercial din Dobroeşti, Ilfov

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au percheziţionat incinta unui complex comercial, din Dobroești, unde au fost descoperite peste 4.200 de produse suspectate a fi contrafăcute, în valoare totală de 322.800 de lei.

Polițiștii din Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat 19 percheziții într-un complex comercial din Dobroești pentru a întregi probatoriul într-un dosar penal privind punerea în circulație a unor articole contrafăcute de mai multe societăți comerciale.
  • „La percheziții au fost descoperite și indisponibilizate peste 4.200 de produse susceptibile a fi contrafăcute respectiv articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și produse de marochinărie, în valoare totală de 322.800 de lei.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de bunuri purtând în semnele unor mărci protejate, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”,  informează un comunicat al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati