ISU București-Ilfov angajează personal civil. Aproape 100 de posturi sunt scoase la concurs

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Dealul Spirii” Bucureşti-Ilfov organizează concurs pentru recrutarea şi selecţia din rândul personalului civil, ce nu deţine calitatea de cadru militar/poliţist în activitate/rezervă, în vederea ocupării a 95 posturi vacante de soldat profesionist (servant).

Vor fi recrutați candidații cu vârsta cuprinsă între 𝟏𝟖 𝐬̦𝐢 𝟐𝟓 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢, care au absolvit cel puțin 𝐢̂𝐧𝐯𝐚̆𝐭̦𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥 𝐨𝐛𝐥𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐮 și care vor fi declarați 𝐚𝐩𝐭 𝐥𝐚 𝐞𝐯𝐚𝐥𝐮𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐬𝐢𝐡𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜𝐞 𝐬̦𝐢 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥𝐞.

Probele de concurs constau în verificarea existenței fobiilor incompatibile cu sarcinile și responsabilitățile meseriei de pompieri (proba „Urcarea pe scară” și proba „Deplasarea în subsol întunecat”), precum și în evaluarea performanțelor fizice (parcurgerea traseului practic-aplicativ).

Candidaţii care doresc să participe la concurs vor transmite exclusiv electronic cererea de înscriere la concurs, în format .pdf, pe adresa de e-mail CONCURSURI@ISUBIF.RO, până la data de 𝟐𝟏.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟔.𝟎𝟎.

Toate celelalte detalii și informații cu privire la probele de concurs, precum și cu privire la modul de întocmire și transmitere a dosarului de recrutare se pot găsi pe site-ul inspectoratului www.isubif.ro secțiunea carieră sau accesând acest link: https://isubif.ro/…/uploads/2021/12/Anunt-concurs-SGP.pdf

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati