Italia a fost cea mai vizitată țară în 2022

Aplicația de călătorii Visited a publicat un raport de călătorie care prezintă tendințele de top în materie de călătorii din întreaga lume, cu evidențierea călătoriilor din 2022. Visited este o aplicație care le permite utilizatorilor să marcheze locurile în care au fost în întreaga lume, să caute noi destinații de călătorie, să obțină o hartă personalizată a călătoriilor lor și să stabilească obiective de călătorie, scrie economedia.ro.

În 2022, Italia a fost pe primul loc în topul celor mai vizitate țări. Alte țări care au intrat în top 5 sunt: Spania, Franța, Portugalia și Grecia.

Cele mai populare liste de călătorie sunt capitalele lumii, minunile lumii și muzeele de artă. Cele mai populare liste de călătorie au destinații italiene în top 10.

Datele de călătorie au fost compilate pe baza a 1.550.000 de utilizatori internaționali.

Potrivit statisticilor de călătorie ale Visited, călătorul global mediu a fost în 18 țări. Călătorii din Emiratele Arabe Unite au vizitat cele mai multe țări, cu o medie de 29 de țări vizitate. Călătorii elvețieni și suedezi au ocupat locurile doi și trei în topul celor mai bine călătorite țări. Italienii au călătorit mai puțin decât ceilalți europeni, cu mai puțin de 15 țări. Italia se află pe locul 3 în topul celor mai populare țări de vizitat, după Franța și Spania.

Cele mai căutate locuri de vizitat sunt Australia, Noua Zeelandă, Japonia și Brazilia.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati