Iubitorii înotului din Sectorul 1, acces gratuit la Bazinul Floreasca. Cursuri de înot pentru elevi

Locuitorii Sectorului 1 vor avea acces gratuit la bazinul „Tolea Grinţescu” (Floreasca), începând din data de 17 iunie, în anumite intervale orare, a informat, joi, administraţia locală.

  • Potrivit Primăriei Sectorului 1, accesul va fi permis de luni până vineri, între orele 07,00 – 08,00 şi 20,30 – 21,30, în limita a 30 de persoane pe interval orar zilnic, în ordinea sosirii. Intrarea se va face doar cu cartea de identitate.

Totodată, toţi copiii care învaţă în şcolile şi liceele din Sectorul 1 vor beneficia gratuit de cursuri de înot la bazinul „Tolea Grinţescu”, pe baza carnetului de elev vizat la zi. Aceştia vor putea folosi gratuit trei culoare de înot (10 – 12 elevi/ culoar), de luni până vineri, în intervalul 12,00 – 15,00, după un grafic transmis Primăriei Sectorului 1 de către de unitatea de învăţământ sau de către asociaţia părinţilor. Copiii vor urma cursurile de înot sub îndrumarea unui instructor calificat, pus la dispoziţie de Federaţia Română de Polo, se arată într-un comunicat transmis de autoritatea locală.

În zilele de sâmbătă şi duminică, activitatea cu publicul este restricţionată, deoarece Federaţia Română de Polo va organiza competiţii sportive şi evenimente pentru comunitatea din Sectorul 1.

Primăria menţionează că lucrările de modernizare a bazinului au fost finalizate de curând. Autoritatea locală a finanţat schimbarea cazanelor de încălzire a apei şi a mai multor instalaţii esenţiale.

„Fostele echipamente erau vechi din 2007, îşi depăşiseră cu mult durata de viaţă şi au cedat fizic anul trecut. Cele noi sunt performante, folosesc o tehnologie nouă şi au un consum redus de gaz. Totodată, au fost reparate şi modernizate toate vestiarele şi duşurile de la acest bazin de tradiţie al Capitalei. Primăria Sectorului 1 a alocat de la bugetul local suma de 925.000 de lei pentru aceste lucrări de modernizare care să permită redeschiderea acestui bazin”, se menţionează în comunicat.

  • Informaţii suplimentare despre accesul la bazinul „Tolea Grinţescu” se găsesc pe site-ul Primăriei Sectorului 1 sau se pot obţine transmiţând un e-mail la comunicare@primarias1.ro. De asemenea, este disponibil numărul de telefon: 0757.198.576.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati