Iubitul Andreei Marin a plecat de urgență în Israel: ”Nu e prima situație de criză în gestionarea căreia e implicat. E firesc să fiu mândră de el”

Iubitul Andreei Marin a fost nevoit să ajungă, de urgență, în Israel, iar prezentatoarea a oferit mai multe informații despre motivul din spatele plecării acestuia.

Israelul este în plin război, iar Adrian Brâncoveanu a trebuit să îi ajute pe românii aflați acolo, să revină în România.

Prezentatoarea a declarat că este foarte mândră de iubitul ei, deoarece a reușit să gestioneze cu brio o situație de viață și de moarte.

„Precum știți, situația de criză a necesitat rezolvări eficiente și rapide pentru românii, pelerinii aflați în Israel, așa că pe toată perioada necesară el s-a aflat la dispoziția lor. Era importantă evacuarea oamenilor de acolo, aveau nevoie de ajutor, bineînțeles, să ajungă în siguranță și cât mai repede înapoi în România”, a spus aceasta, în cadrul unui interviu acordat pentru Viva.

”Nu e prima situație de criză în gestionarea căreia e implicat”

”O mamă aflată în aeroport lângă el, a cerut să vorbească puțin cu mine, spunându-mi cu lacrimi în glas că soțul ei este în scaunul cu rotile, avea copiii mici alături și că ne mulțumește – eu neavând niciun merit…

Și se bucură că am un om atât de bun alături de mine, căci nu i-a lăsat la greu, i-a ghidat și a stat lângă ei cât au avut nevoie și aveau să ajungă acasă, sănătoși. Fiind printre sute de oameni cu istorii diverse, emoționante, atâtea zile la rând, a trăit o experiență greu de uitat… De altfel, nu e prima situație de criză în gestionarea căreia e implicat. E firesc să fiu mândră de el.”, a mărturisit vedeta pentru sursa citată.

​Adrian Brâncoveanu a fost numit, în urmă cu o lună, în funcția de consul general, șef al Consulatului General al României la Haifa, Statul Israel, fiind angajat în Ministerul Afacerilor Externe.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati