Iubitul Andreei Marin a plecat de urgență în Israel: ”Nu e prima situație de criză în gestionarea căreia e implicat. E firesc să fiu mândră de el”

0
776

Iubitul Andreei Marin a fost nevoit să ajungă, de urgență, în Israel, iar prezentatoarea a oferit mai multe informații despre motivul din spatele plecării acestuia.

Israelul este în plin război, iar Adrian Brâncoveanu a trebuit să îi ajute pe românii aflați acolo, să revină în România.

Prezentatoarea a declarat că este foarte mândră de iubitul ei, deoarece a reușit să gestioneze cu brio o situație de viață și de moarte.

„Precum știți, situația de criză a necesitat rezolvări eficiente și rapide pentru românii, pelerinii aflați în Israel, așa că pe toată perioada necesară el s-a aflat la dispoziția lor. Era importantă evacuarea oamenilor de acolo, aveau nevoie de ajutor, bineînțeles, să ajungă în siguranță și cât mai repede înapoi în România”, a spus aceasta, în cadrul unui interviu acordat pentru Viva.

”Nu e prima situație de criză în gestionarea căreia e implicat”

”O mamă aflată în aeroport lângă el, a cerut să vorbească puțin cu mine, spunându-mi cu lacrimi în glas că soțul ei este în scaunul cu rotile, avea copiii mici alături și că ne mulțumește – eu neavând niciun merit…

Și se bucură că am un om atât de bun alături de mine, căci nu i-a lăsat la greu, i-a ghidat și a stat lângă ei cât au avut nevoie și aveau să ajungă acasă, sănătoși. Fiind printre sute de oameni cu istorii diverse, emoționante, atâtea zile la rând, a trăit o experiență greu de uitat… De altfel, nu e prima situație de criză în gestionarea căreia e implicat. E firesc să fiu mândră de el.”, a mărturisit vedeta pentru sursa citată.

​Adrian Brâncoveanu a fost numit, în urmă cu o lună, în funcția de consul general, șef al Consulatului General al României la Haifa, Statul Israel, fiind angajat în Ministerul Afacerilor Externe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.