Iulia Albu îl acuză pe Mihai Albu că şi-a dus fiica la o petrecere fără să fie respectate normele de protecţie: „Merg în instanţă”

Noi neînţelegeri au apărut între Iulia Albu şi Mihai Albu. Criticul de modă a explicat pe larg de la ce a pornit totul, chiar din primele zile ale lui 2021.

Se pare că Mikaela a petrecut Rebelionul alături de tatăl ei, conform programului stabilit în instanţă. Iulia Albu susţine acum că fiica ei a mers la o petrecere alături de tatăl ei unde nu s-au respectat normele de protecţie și nimeni nu a purtat mască.

Astfel, aceasta a decis să meargă în instanţă și să facă şi teste covid pentru a vedea dacă ea şi Mikaela sunt infectate cu noul virus.

„Astăzi simt nevoia sa împărtăşesc ceva cu voi. Azi noapte am aflat ca fiica mea a participat, aflându-se in perioada stabilită de instanţa in grija tatălui ei, la un revelion organizat de un vecin al tatălui ei la care au participat in total 9 persoane. Intr-un apartament de bloc. Nimeni nu a purtat masca. Aceşti oameni au considerat ca este in regula sa calce in picioare toate normele legale, punând in pericol atât propria sănătate cât si a copiilor lor. Fostul meu soţ a pus in pericol sănătatea fiicei mele in perioada dispusă de instanţa ca fiind in grija lui, in mod conştient si voluntar. Astăzi voi fi in instanta pentru a îmi apara dreptul legal de a ma simţi in siguranţa.

Asta după ce prima instanta a decis ca este normal sa glumeşti pe un post tv cu acoperire naţionala ca ţi-ai fi dorit sa ai un pistol la întâlnirea cu mama copilului tau, viitorul ei soţ si in prezenta Mikaelei. Si după multe alte povesti urate pe care ÎNCĂ ma incapatanez sa nu le fac publice. Da! Îmi este FRICA de acest om pe care si eu l-am văzut atâţia ani cum il vedeţi si voi, pana in clipa in care s-a transformat intr-un monstru. Si ştiu foarte bine de ce a fost si este capabil. După aceea, fiica mea si cu mine vom merge sa ne testam.

Dumnezeu sa ne ajute”, a scris Iulia Albu pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati