Iulian Bulai: Acestea sunt ultimele ore ale premierului Cîţu. Sper să ai timp să ajungi în Vama Veche

0
243
Iulian Bulai
Foto: facebook.com/bulaiiulian

Deputatul USR PLUS Iulian Bulai afirmă, vineri, că acestea sunt ultimele ore ale premierului Florin Cîţu care va pleca în curând fin funcţie, fie retras de PNL, fie demis prin moţiune de cenzură.

Bulai a scris pe Facebook că acestea sunt ultimele ore ale lui Florin Cîțu în funcția de premier. De asemena, el recunoaşte că USR PLUS a greşit în decembrie.

”Acestea sunt ultimele ore ale premierului Cîțu. Va pleca oricum – fie retras de PNL în curând, fie prin moțiune de cenzură. USR PLUS nu îl mai poate accepta prim ministru. Nu este parolist, minte și se comportă haotic. AUR și PSD ar vota acum moțiune de cenzură împotriva lui. Jumătate din PNL va vota moțiunea de cenzură împotriva lui.

”Sper să ai timp să ajungi în Vama Veche. Vremea e încă bună de plajă”

În decembrie credeam că e om de stat. Am greșit. Nu a fost omul reformelor și al modernizării României. A fost omul baronilor galbeni, al mizelor mici, al șpăgilor PNDL. Un hipster cu păr lung, dar lipsit de viziune și patos reformator, slab din punct de vedere politic, un politician care nu-și aparține și care a ratat șansa de a reforma și România și PNL. Florin Cîțu este acum mort din punct de vedere politic.

Florine, ne ierți că am crezut în tine. Sper să ai timp să ajungi în Vama Veche. Vremea e încă bună de plajă”, a scris Bulai pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.