Jaf la vila unui fost ofiţer SRI din Voluntari. Au fost furate un pistol letal, zeci de cartuşe și bijuterii

Un pistol letal, zeci de cartuşe și bijuterii au fost furate dintr-o locuinţă în judeţul Ilfov. Casa aparține unui fost ofițer SRI, iar bunurile erau ținute într-un seif.

Jaful ar fi avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Deși vecinii au auzit zgomote pe timpul nopții în curtea vecinului lor, aceștia n-au sunat la poliție, iar întâmplarea s-a aflat abia seara trecută când bărbatul s-a întors și-a găsit casa spartă, notează observatornews.ro.

Polițistul era plecat de acasă împreună cu familia, timp în care hoții au spart casa și seiful.

Hoții încă nu au fost prinși și sunt căutați de polițiști.

Polițistul o bănuieşte pe femeia de serviciu

Bărbatul crede că femeia de serviciu pe care o concediase în urmă cu o lună ar fi putut să dea spargerea, împreună cu soțul ei.

„A fost o femeie de serviciu, pe care am dat-o afară. Nu făcea nimic și Suzana (n.r. soţia mea) i-a zis, n-ai făcut aia, n-ai făcut aia. A început să pună botul, să plângă și a plecat trântind ușa. Oricum, greșeala a fost a mea, în sensul în care n-am verificat-o.”, a declarat bărbatul pentru sursa citată.

Fostul ofițer SRI locuiește într-un complex rezidențial privat în care casele pot ajunge și la 300.000 de euro. Bărbatul regretă că n-a fost mai atent cu oamenii pe care i-a adus în propria casă.

Vecinii cred că jaful a fost dat la pont, asa cum s-a mai întâmplat în zonă și în alte cazuri.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati