James Hype lansează primul show Stereohype la București, pe 23 septembrie, la Laminor Arena

0
177

James Hype revine în România pentru a doua oară, tot la București, pe 23 septembrie, la Laminor Arena.

Acesta aduce în premieră noul concept de show Stereohype al labelului pe care l-a fondat ce include un DJ set special extended pe care îl pregătește pentru fanii care vor veni să se bucure de muzica lui.

Artistului i se vor alătura Tita Lau și R3wire, ambii producători și DJi la Stereohype, casa de discuri a lui James Hype.

James Hype este considerat astăzi unul dintre cei mai buni DJi din lume și a demonstrat acest lucru prin toate reușitele de până acum: single-urile sale cumulează sute de milioane de stream-uri și sunt ascultate la toate festivalurile și cluburile din întreaga lume, iar piesele cele mai de succes au obținut premii importante. Ceea ce îl face diferit pe James Hype este performance-ul său live care captivează milioane de fani din întreaga lume.

Ca urmare a ascensiunii sale fulgerătoare din ultimii ani, artistul britanic a fost inclus în line-up-ul celor mai prestigioase festivaluri din lume: Tomorrowland, Electric Daisy Carnival, Lollapalooza, Creamfields, Ultra Music Festival, ADE, Mysteryland și altele. James Hype continuă să fie unul dintre cei mai prolifici remixeri din lume, cu remixuri foarte apreciate de artiști de top precum Ed Sheeran, Meduza, Tiesto și Bruno Mars. Capacitatea lui James Hype de a crea și produce melodii captivante, precum „More Than Friends”, „You Give Me a Feeling”, „Afraid” și super hitul „Ferrari”, a fost fundamentală pentru succesul și popularitatea sa.

Laminor Arena este cel mai nou și spectaculos spațiu de evenimente din București, un loc industrial, multifuncțional, futurist, conceput pentru concerte, târguri, conferințe.

Pentru evenimentul de pe 23 septembrie, doritorii se pot pre-înregistra pe site-ul http://stereohype-romania.com. Biletele vor fi puse în vânzare pe 29 august.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.