Jandarmeria anunţă măsuri de ordine publică la concertul Metallica de pe Arena Naţională din Bucureşti

Jandarmeria Capitalei a anunţat că va asigura măsurile de ordine publică la evenimentul cultural – artistic „Metallica: WorldWired Tour 2019”, ce va avea loc miercuri, 14 august 2019, începând cu ora 20.15, pe Arena Naţională.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona desfăşurării evenimentului, precum şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor la/de la eveniment.

Accesul publicului se va face începând cu ora 16.30, prin următoarele puncte de acces: – Bd. Basarabia; – Str. Maior Coravu; Bd. Perre de Coubertin.

Jandarmeria Capitalei reaminteşte că, în conformitate cu prevederile Legii 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati