Jandarmeria Capitalei anunţă că un bărbat care a iniţiat un conflict la meciul Rapid – Oţelul a fost amendat cu 500 de lei

Jandarmeria Capitalei a anunţat că un bărbat care a iniţiat un conflict la meciul Rapid – Oţelul, din Superligă, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei şi sancţiunea complementară de interzicere a accesului la meciurile de fotbal, pe o perioadă de un an, scrie News.ro.

”Referitor la imaginile apărute în spaţiul public, în care doi bărbaţi sunt implicaţi într-un conflict, precizăm faptul că jandarmii aflaţi la faţa locului au observat incidentul şi, ulterior, au luat măsuri pentru menţinerea la o distanţă de siguranţă a celor implicaţi. De asemenea, bărbatul care a iniţiat conflictul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei şi sancţiunea complementară de interzicere a accesului la meciurile de fotbal, pe o perioadă de un an. Subliniem faptul că jandarmii nu vor tolera astfel de încălcări ale cadrului legal în vigoare şi vor fi sancţionate cu fermitate, ori de câte ori situaţia o impune. Nu în ultimul rând, menţionăm faptul că, în contextul acestei partide de fotbal, au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 36.180 de lei, precum şi 4 sancţiuni complementare de interzicere a accesului la meciurile de fotbal, pe o perioadă de 6 luni sau un an”, a precizat Jandarmeria.

Potrivit prosport.ro, un impresar a sărit la jurnalişti, chiar în timpul meciului dintre Rapid Bucureşti şi Oţelul Galaţi, încheiat la egalitate, scor 0-0. Pe unul dintre reporteri l-a împins în poarta de fier, altuia i-ar fi luat telefonul şi pe un al treilea l-ar fi ameninţat. Bărbatul care a declanşat scandalul pe Giuleşti purta la gât un ecuson cu Oţelul Galaţi.

Totul s-a întâmplat după ce Cătălin Chira, mijlocaşul Oţelului, a suferit o accidentare gravă şi a fost transportat la ambulanţă. Atunci, reporterul care era prezent în zona respectivă, încercând să obţină mai multe informaţii despre starea fotbalistului, a fost îmbrâncit de un impresar care face parte din anturajul trupei lui Dorinel Munteanu, care avea la gât o legitimaţie cu Oţelul Galaţi.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati