Jandarmeria face recrutări. Sute de locuri scoase la concurs în întreaga țară

Un număr de 700 de locuri au fost scoase la concursul de admitere în școlile militare de subofițeri ale Jandarmeriei Române, sesiunea aprilie-iunie 2023.

Locurile sunt disponibile astfel:

  • 350 la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani
  • 350 la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni.

Formularele tipizate (Cererea-tip de înscriere, declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare, adeverința medicală eliberată de medicul de familie, precum și Consimțământul informat), se pot descărca de pe site-ul oficial al unităților de învățământ sau al unității de recrutare – Inspectoratul județean de Jandarmi.

Cererea-tip de înscriere se completează de către candidat în mod lizibil, cu pix cu pastă de culoare albastră, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, scanată în format PDF la adresele de mail indicate de centrele de recrutare, în perioada 20 mai – 05 iunie 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Dosarul de recrutare se depune personal de către candidat până la data de 15 mai 2023, inclusiv, în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 08.00-16.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi din județul de reședință.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati