Jandarmeria Română demarează o amplă campanie de recrutare a tinerilor din Capitală

Jandarmeria Română demarează o caravană de recrutare a tinerilor care își doresc o carieră militară, în trei puncte importante din București.

Astfel, caravana de recrutare a tinerilor care își doresc o carieră militară în Jandarmeria Română îi așteaptă pe doritori cu informații și cereri de înscriere zilnic, în zona Parcului Kiseleff, între orele 10.00-12.30, în zona parcului Unirii între orele 13.00-15.30 și în parcul Tineretului, intrarea Șincai, între orele 16.00-19.00, anunță Jandarmeria.

Cine se poate înscrie la școlile de subofițeri ale Jandarmeriei

Cei care se pot înscrie la concursul de admitere în școlile de subofițeri (postliceale) ale Jandarmeriei trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani și să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat.

Sunt puse la bătaie peste 500 de locuri la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni.

Înscrierea se poate face și on-line, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, astfel:
  • Descărcați cererea de înscriere de pe pagina de internet www.jandarmeriabucuresti.eu.
  • După completarea, cu atenție, a rubricilor o puteți transmite pe adresa de e-mail: resurseumane@jandarmeriabucuresti.eu
Data limită pentru depunerea cererilor de înscriere este 14.09.2021.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati