Jennifer Lopez, după ce a împărțit scena cu Shakira la Super Bowl: „Cea mai proastă idee din lume!” – VIDEO

Jennifer Lopez (52 de ani) făcut o mărturisire legată de colaborarea pe care a avut-o cu Shakira (45 de ani), cele două dive împărțind scena pentru câteva minute la Super Bowl, finala campionatului de fotbal american (NFL).

În documentarul ”Halftime” legat de acel eveniment din urmă cu doi ani, J.Lo s-a declarat total nemulțumită de faptul că a fost pusă alături de columbianca Shakira.

„A fost cea mai proastă idee din lume ca două persoane să urce pe scenă în același timp la Super Bowl. Cea mai proastă idee din lume!”, a spus Jennifer Lopez, conform Marca.

„Avem doar 6 minute nenorocite. Avem 30 de secunde pentru un cântec, iar dacă o ducem la un minut, ne rămân 5. Nu va fi un spectacol de dans, trebuie să cântăm pentru a transmite mesajul”, i-a transmis americanca directorului ei muzical înainte de a urca pe scenă.

Benny Medina, managerul lui Jennifer Lopez, a vorbit și el despre același aspect: „A fost insultător să crezi că ai nevoie de două dive latino pentru a face o treabă care în istorie a fost făcută de un singur artist”.

Show-ul făcut de Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati