Joaquin Phoenix și Lady Gaga prezintă „Joker: Delir în Doi” din 4 octombrie doar la cinema

De la prodigiosul producător, scenarist si regizor Todd Phillips vine „Joker: Delir în doi”, cea mai așteptată continuare a marelui câștigător la Oscar „Joker”, din 4 octombrie în exclusivitate pe marile ecrane din țară.   

Mult anticipata lansare îl readuce în rolul principal pe Joaquin Phoenix în dubla impostază – Arthur Fleck/Joker – care i-a adus premiul Oscar, alături de complexa artistă Lady Gaga și ea câștigătoare de Oscar. 

„Joker: Delir în Doi” îl găsește pe Arthur Fleck instituționalizat în Arkham, unde așteaptă să fie judecat pentru crimele comise ca Joker. În timp ce orbitează între cele două personalități ale sale, Arthur își întâlnește marea lui iubire și descoperă muzica, aflată mereu în interiorul său. Lee Quinzel (Lady Gaga) îi va testa limitele și simțurile. 

Din distribuția filmului mai fac parte Brendan Gleeson, Catherine Keener și Zazie Beetz care își reia rolul din prima parte. 

Phillipa care a fost nominalizat la Oscar pentru că a regizat, scris și produs „Joker”, regizează și „Joker: Delir în Doi” după un scenariu de Scott Silver & Phillips, având la baza personaje DC. Filmul este produs de Phillips, Emma Tillinger Koskoff și Joseph Garner. Producartori executivi sunt Michael E. Uslan, Georgia Kacandes, Silver, Mark Friedberg și Jason Ruder.

Echipa din spatele camerelor de filmat este formată din DOP Lawrence Sher, designer de producție Mark Friedbarg, editor Jeff Groh și compozitorul premiat cu Oscar Hildur Guđnadóttir. Nou în echipa de producție este designerul de costume Arianne Phillips. Ruder este producătorul muzical executiv, iar coordonatori muzicali sunt Randall Poster și George Drakoulias. Castingul este semnat de Francine Maisler. 

Warner Bros. Pictures, A Joint Effort Production, un film de Todd Phillips, „Joker: Delir în Doi” ajunge în cinematografe din 4 octombrie. În România, filmul este distribuit de Vertial Entertainment.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati