Jocurile Netflix, disponibile pe Android

0
116
sursa foto: Unsplash

Toţi abonaţii Netflix pot accesa jocurile companiei din cadrul aplicaţiei de Android, începând din această săptămână.

După mai multe luni de teste derulate în anumite regiuni, jocurile Netflix vor fi disponibile, din această săptămână, în cadrul aplicaţiei de Android pentru toţi abonaţii din toate ţările în care este disponibil serviciul, scrie news.ro.

În iulie, Netflix anunţa oficial că este interesată de jocuri şi că acestea vor deveni o nouă categorie de conţinut disponibilă pentru abonaţii serviciului.

În lunile care au urmat, Netflix a testat în unele ţări diverse jocuri, părând să se concentreze pe cele casual şi cele legate de creaţiile proprii, menite să contribuie la creşterea popularităţii acestora.

Sunt disponibile două titluri legate de serialul Stranger Things

Netflix a şi cumpărat Night School Studio, un studio de jocuri, arătând că are intenţii cât se poate de serioase în ceea ce priveşte jocurile.

Acum, toate jocurile dezvoltate de Netflix până în prezent, două titluri legate de serialul Stranger Things şi trei jocuri casual, sunt disponibile tuturor abonaţilor, însă doar pe Android.

Jocurile sunt listate într-o secţiune dedicată din aplicaţia Netflix. De acolo, utilizatorii sunt direcţionaţi către Play Store pentru descărcare. După instalare, jocurile vor putea fi accesate atât din aplicaţia Netflix, cât şi din ecranul principal, ca orice altă aplicaţie, însă vor necesita logarea cu contul de Netflix.

Deocamdată, Netflix nu are planuri pentru monetizarea jocurilor, acesta reprezentând un imbold suplimentar pentru atragerea şi păstrarea abonaţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.