Joi încep tratamentele de combatere a țânțarilor, în toate parcurile din Capitală

Primarul general Nicușor Dan anunță că de joi începe tratamentele de combatere a țânțarilor, în toate parcurile din Capitală.

Anul acesta, Compania Municipală Eco Igienizare va efectua 14 astfel de tratamente, conform Programului Unitar de Acțiune aprobat de Consiliul General al Municipiului București. 

 Acțiunile de dezinsecție se vor desfășura pe întreg teritoriul Bucureștiului, în funcție de condițiile meteorologice, zilnic, în intervalul orar 22:00 – 5:00. Tratamentele se vor aplica în parcuri, locuri de agrement, terenuri de sport ori aferente imobilelor cu spații destinate locuințelor colective – asociații de proprietari/locatari, cămine studențești, cămine de elevi, locuințe sociale, parcări de reședință, piețe și târguri agroalimentare, depouri, parcări publice, cimitire, spații verzi de pe aliniamentele stradale ori de lângă blocuri, alte spații din interiorul spațiilor deschise din domeniul public și privat al Municipiului București. 

 De săptămâna trecută se derulează și tratamente împotriva larvelor de țânțari, în intervalul orar 7:00-15:00.

 Produsul biocid folosit este avizat de Ministerul Sănătății și nu pune în pericol sănătatea oamenilor sau animalelor.  

 Sesizările și reclamațiile sunt așteptate la Dispeceratul non-stop al CMEIB – 0752.041.898 – și pe mail, la  sesizari@cmeib.ro”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati